Μυτιληναίος
Εγκρίθηκε το ενημερωτικό για την έκδοση ομολογιακού μέχρι 300 εκατ. ευρώ

Πέμ, 15/06/2017

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο της Μυτιληναίος για το ομολογιακό δάνειο.

Ειδικότερα, το  Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «Μυτιληναίος», για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως τριακοσίων χιλιάδων (300.000) κοινών ομολογιών ονομαστικής αξίας χιλίων (1.000) ευρώ εκάστης και συνολικού ποσού έως τριακόσια εκατομμύρια ευρώ (300.000.000).

Επίσης η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

Την έγκριση της επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. προκειμένου να λειτουργεί και ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) του ν. 4209/2013.

Την έγκριση της επέκτασης της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της αναδοχής χρηματοπιστωτικών μέσων ή τοποθέτησης με δέσμευση ανάληψης της παρ. 1 (στ) και τις παρεπόμενες υπηρεσίες της παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις της παρ. 2 (γ) και παροχής υπηρεσιών σχετιζόμενων με την αναδοχή της παρ. 2 (στ) του άρθρου 4 του ν. 3606/2007.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ομίλου Μυτιληναίος κ. Ε. Μυτιληναίος

Την έγκριση της αίτησης της εταιρίας Peoplecert Hellas A.E. για τη χορήγηση ανάθεσης διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 11 της απόφασης 11/720/2015 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Συναφείς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΛΠΕ
Την έξοδο στις διεθνείς αγορές ομολόγων στη διετία 2017-2018, ανάλογα με τις συνθήκες, θα επιδιώξει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, όπως ανήγγειλε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων ο διευθύνων σύμβουλος Γρήγορης Στεργιούλης.
23 Ιουν 2017
ΕΛΠΕ
Παραμένουν, Εκτελεστικός Πρόεδρος ο κ. Ευστάθιος Τσοτσορός και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γρηγόριος Στεργιούλης.
22 Ιουν 2017
AΔΜΗΕ
Η είσοδος της State Grid στον ΑΔΜΗΕ ως στρατηγικός εταίρος δίνει άλλη προοτική όχι μόνον λόγω των κεφαλαίων που διαθέτει αλλά και λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας του κινεζικού ομίλου.
21 Ιουν 2017
ΔΕΠΑ
Mειοψηφικό μερίδιο σε μία από τις ιδιωτικές εταιρίες προμήθειας ηλεκτρισμού σκοπεύει να εξαγοράσει η ΔΕΠΑ και μάλιστα σύντομα, όπως αποκάλυψε χθες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Θοδωρής Κιτσάκος, στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΑΔΜΗΕ.
21 Ιουν 2017
ΔΕΣΦΑ
‘Οπως δήλωσε κορυφαίο στέλεχος των ΕΛΠΕ το αγοραστικό ενδιαφέρον για τον ΔΕΣΦΑ είναι υπαρκτό και το πιθανότερο είναι ότι αυτή τη φορά ο διαγωνισμός θα έχει αίσιο τέλος.
21 Ιουν 2017