Ο κ. Ν. Παππάς
Μιλάει για μία απολύτως ξεκάθαρη λύση για το χρέος!

Παρ, 16/06/2017

Για «απολύτως ξεκάθαρη λύση για το χρέος» έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Μιλώντας στον Ant1 ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι «η τελευταία παράγραφος, για έξοδο στις αγορές, είναι το πιο σημαντικό επίτευγμα της συμφωνίας» ενώ σημείωσε πως «έχουμε την αντιστροφή της πολιτικής, έχουμε την αποδοχή, από το Eurogroup, της γαλλικής πρότασης, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βάλει στο τραπέζι, πριν γίνει κυβέρνηση». «Αυτή είναι πολύ θετική εξέλιξη, η οποία θα υλοποιηθεί, όπως και η δέσμευση για χαμηλά πλεονάσματα» επισήμανε.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δήλωσε ότι «πήραμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις όμως είχαμε παραπάνω από τους στόχους επιτυχία, στα πλεονάσματα» και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα πετύχει τους στόχους χωρίς να χρειαστεί να πάρει νέα μέτρα. «Ο στόχος της ανάπτυξης δεν κάμπτεται για να εξυπηρετηθεί το χρέος», είπε.

Συναφείς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βέμπερ, ΕΛΚ
20 Ιουν 2017
Tσίπρας - Μητσοτάκης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
20 Ιουν 2017
Tσίπρας - Γεννηματά
Με το χαμόγελο στα χείλη Αλέξης Τσίπρας και Φώφη Γεννηματά αντήλλαξαν αιχμές με αφορμή τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο μέγαρο Μαξίμου.
20 Ιουν 2017
Τσίπρας
Ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο στις αγορές και την οριστικό τέλος των μνημονίων, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
16 Ιουν 2017
Αλ. Φλαμπουράρης
15 Ιουν 2017