ΑΔΜΗΕ
Ο Μάνος Μανουσάκης για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

Για να οριστικοποιηθεί πάντως η τοποθέτησή του θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι Κινέζοι της State Grid, με βάση τη συμφωνία μετόχων που έχουν συνομολογήσει οι δύο πλευρές.

Δευ, 19/06/2017

Eνας πρώην συνεργάτης του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, από την εποχή που είχε τα ηνία στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, ο κ. Μάνος Μανουσάκης φαίνεται ότι προαλείφεται για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ.

Για να οριστικοποιηθεί πάντως η τοποθέτησή του θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι Κινέζοι  της State Grid, με βάση τη συμφωνία μετόχων που έχουν συνομολογήσει οι δύο πλευρές. Οι πληροφορίες λένε ότι οι έχουν γίνει οι κατάλληλες επαφές και ότι μέχρι στιγμής ο κινεζικός όμιλος δεν δείχνει να έχει αντιρρήσεις.

Ο κ. Μανουσάκης είχε διατελέσει γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας, διευθυντής του γραφείου του κ. Σταθάκη ενώ σήμερα είναι διευθυντής στον ΟΤΕ.

Μ.Π.

Συναφείς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΔΜΗΕ
Η οργανωτική αναδιάρθρωση της εταιρίας δεν σταματά εκεί αλλά θα αφορά στη περισσότερες βαθμίδες με στόχο τη διαμόρφωση κουλτούρας αγοράς, διαχείρισης παγίων, εξοικονόμησης κόστους και εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων.
22 Ιουν 2017
AΔΜΗΕ
Η είσοδος της State Grid στον ΑΔΜΗΕ ως στρατηγικός εταίρος δίνει άλλη προοτική όχι μόνον λόγω των κεφαλαίων που διαθέτει αλλά και λόγω της υψηλής τεχνογνωσίας του κινεζικού ομίλου.
21 Ιουν 2017
ΔΕΠΑ
Mειοψηφικό μερίδιο σε μία από τις ιδιωτικές εταιρίες προμήθειας ηλεκτρισμού σκοπεύει να εξαγοράσει η ΔΕΠΑ και μάλιστα σύντομα, όπως αποκάλυψε χθες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Θοδωρής Κιτσάκος, στο περιθώριο της εκδήλωσης του ΑΔΜΗΕ.
21 Ιουν 2017
ΕΛΠΕ - Διοικητικές ανακτατάξεις ενόψει;
Την ένταση μεταξύ του δημοσίου και του ομίλου Λάτση έχει δημιουργήσει το αίτημα του τελευταίου, που είναι και ο μεγαλύτερος μέτοχος με πάνω από 45% σε σχέση με 35% του δημοσίου, για μεγαλύτερη εκπροσώπηση της Paneuropean στη διοίκηση των ΕΛΠΕ.
21 Ιουν 2017
Πράσινο φως
Crash test για την αγορά.
13 Ιουν 2017