Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Είχε την ομώνυμη βιομηχανία στον Βόλο και εισηγμένη άλλοτε στο Χ.Α.
Πέθανε ο βιομήχανος Στάθης Λεβεντέρης
Παρασκευή, 24/11/2017

Απεβίωσε ο βιομήχανος και διευθύνων σύμβουλος της «Ν.Λεβεντέρης» Στάθης Λεβεντέρης ο οποίος το 1967 είχε ιδρύσει την βιομηχανική μονάδα στο Βόλο με εταίρο γερμανική εταιρεία.

Η «Ν. Λεβεντερης» η οποία ιδρύθηκε το 1932 δραστηριοποιείτο στην παραγωγή και εμπορία συρμάτων και συρματόσχοινων για την βιομηχανία, ναυτιλία, και απο το 1972 ήταν εισηγμένη στο χρηματιστήριο Αθηνών.

Το 2016, η εισηγμένη, έλαβε την απόφαση της διακοπής των εργασιών της μονάδας στον Βόλο εξαιτίας των συσσωρευμένων ζημιών τα τελευταία χρόνια.

Έκτοτε, η επιχείρηση λειτουργεί μόνο στην εμπορία συρματόσχοινων ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Diepa. Η εισηγμένη διαθέτει στο Βόλο και μια μικρή μονάδα φωτοβολταϊκών.

Η εταιρεία Ν. ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ Α.Ε. με ανακοίνωση της εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την απώλεια του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ, Διευθύνοντος συμβούλου και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία του Στάθη Λεβεντέρη θα γίνει αύριο, Σάββατο στις 12.30 μμ από τον Ιερό Ναό Αγ. Τρύφωνος του Κοιμητηρίου Κηφισιάς.

Συναφείς αναρτήσεις
Θετικό πρόσημο για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε επιλεγμένες μετοχές με επαναφορά κάποιων ισχυρών εντολών ...
Τελικά όλες οι μεγάλες αγορές με εξαίρεση τον Dow Jones αυτή την ώρα διαπραγματεύονται στο κόκκινο. Με εξαίρεση τα ...
Άδειασμα μέχρι τις 1375 μονάδες για τον γενικό δείκτη του Χ.Α. σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε, τουλάχιστον στην αρχή ...
Bουτιά 267 μονάδων για τον Dow Jones αυτή την ώρα και νέες απώλειες 0,70%, αλλά και νέα υποχώρηση 0,76% ...
Ήπιες απώλειες στο κλείσιμο για τον γενικό δείκτη του Χ.Α. σε μία συνεδρίαση που έδειξε ότι ωοι επενδυτές δεν ...
Σούπερ αποτελέσματα η ΔΕΗ, πάρτι ο Μυτιληναίος
Πέντε ήταν οι πρωταγωνιστές της σημερινής συνεδρίασης: Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες και ο Μυτιληναίος. Οι συγκεκριμένες μετοχές ήταν αυτές ...
Μεγάλη άνοδος στον Μυτιληναίο
H Morgan Stanley απογειώνει τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές κι αυτό φαίνεται στην κίνηση της αγοράς την Τρίτη, που ο ...
Κλείσιμο στα ψηλά ημέρας και πάνω από τις 1400 μονάδες με δυναμική επιστροφή του τραπεζικού κλάδου, αλλά και από ...
Μία από τις πλέον απρόβλεπτες εβδομάδες για το Χρηματιστήριο εδώ και πολύ καιρό τελείωσε, χωρίς να έχουν αρθεί οι ...