Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αφετηρία επανεκκίνησης για τη χώρα
Το τέλος της φάρσας του... αριστερού Survivor!
Παρασκευή, 28/04/2017

Το 2015 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για το μέλλον της χώρας. Η σχετική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, μαγεμένη από την αντιμνημονιακή ρητορική του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πόνταρε όλα τα... λεφτά του στο... κόκκινο-μπλε! Νεοκομμουνιστές και θιασώτες του παρασιτισμού και του παλαβού αριστερού λαϊκισμού συναντήθηκαν πολιτικά με ένα κομμάτι της παλαβής δεξιάς. Τους ένωσαν τα πολιτικά μαγαζάκια που έστησαν λόγω της χρεοκοπίας της χώρας. Μάζεψαν "αγανακτισμένους" και οργισμένους πολίτες που πίστευαν ότι οι προηγούμενοι ήταν οι... κακοί. Πίστεψαν ότι οι Τσίπρας-Καμμένος εκπροσωπούν το... καλό για την πάρτη τους και όχι απαραίτητα για τη χώρα.

Η εξέλιξη των πραγμάτων κατά τους τελευταίους 25-26 μήνες συνέβαλε στην αποκάλυψη του ψεύδους και του λαϊκισμού τόσο της αριστεράς όσο και της τυχοδιωκτικής και παλαβής δεξιάς. Ευτυχώς, ακόμη δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι στο μέλλον το εκλογικό σώμα μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις με τους παρανοϊκούς της άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς. Όμως, στην Ελλάδα της παλαβωμάρας, ποτέ μη λες ποτέ! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη της αντιμνημονιακής απάτης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτελεί την τελευταία πράξη της ιλαροτραγωδίας που θα κλείσει τον κύκλο της μεταπολιτευτικής ανευθυνότητας έτσι όπως αυτή εκφράστηκε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό από το 1981 και μετά.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα κλείσουν την κύκλο της ανευθυνότητας και του τυχοδιωκτισμού αφήνοντας πίσω τους ζημιές 30 δισ. ευρώ στην κεφαλαιοποίηση των τραπεζών, απώλεια καταθέσεων 40 δισ. ευρώ, διαφυγόν ΑΕΠ 12-13 δισ. ευρώ, αχρείαστα μέτρα 12 δισ. ευρώ σε βάθος τετραετίας. Μιλάμε για έναν λογαριασμό που πλησιάζει τα 100 δισ. ευρώ. Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και το... ξεχείλωμα του ιδιωτικού χρέους κατά δυσανάλογο τρόπο μέσα σε μια διετία. Ο λογαριασμός αυτός αναλύετει σε επιπλέον 25 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, 20 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες, 3 δισ. ευρώ προς τις ΔΕΚΟ, οφειλές 7 δισ. ευρώ του Κράτους προς τους ιδιώτες. Βάζουμε για τη... σούμα και τις κατασχέσεις σε 1.000.000 λογαριασμούς και κάμποσες δεκάδες χιλιάδες ακίνητα που... ποτέ δεν θα έβγαιναν στο σφυρί με μια αριστερή κυβέρνηση! Όντως, δεν έγιναν όλα τα παραπάνω από μια αριστερή κυβέρνηση, αλλά από μια... αριστερολαϊκοδεξιά! Και μάλιστα από ένα συγκυριακό πολιτικό  έκτρωμα το οποίο ενδύθηκε με τη στολή... παραλλαγής για να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα κατά της Ευρώπης! Στη συνέχεια, οι "αντιμνημονιακοί" υπέγραψαν όχι σαν κανονικοί πολιτικοί, αλλά σε όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα! Πραγματικά οι... καινοτομίες σε σχέση με τους προηγούμενους είναι πολλές και τους καθιστούν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ σε όλα! Στην ειλικρίνεια, στην αξιοπιστία, στην εργατικότητα, στην αποτελεσματικότητα, στις αξίες, στην αντίληψη, στη γνώση...

Αν η πολιτική επιβίωση (SURVIVOR) στηριζόταν στο ψέμα, την απάτη, τον λαίκισμό, τη δημαγωγία, το θράσος, την αναποτελεσματικότητα, την ανεπάρκεια, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι θα ήταν οι νικητές... Βλέποντας τον πάτο για τη χώρα, αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει το αριστερό αφήγημα έστω και αν έχει "προσμείξεις" ή... μεταλλαγμένη essence δεξιάς προέλευσης. Η μετατροπή της πολιτικής σε ψέμα έχει γίνει πλέον αντιληπτοί από τους πολίτες. Καθημερινά αυξάνονται οι... εξαπατημένοι και πλέον επί καθημερινής βάσης καταγράφονται περιστατικά στο κοινωνικό γίγνεσθαι όπου πρώην ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταφέρονται με απίστευτης χυδαιότητας χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης. Πρόκειται μάλλον για όλους αυτούς που κατά τρόπο αφελή πίστεψαν ότι θα υπάρξει ανοδική διόρθωση των συντάξεων, αύξηση του αφορολόγητου, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, βασικός μισθός 751 ευρώ, Σεισάχθεια, εύκολο χρήμα και γενικώς μια... πασοκοπαραδεισένια κατάσταση!  

Είναι δεδομένο ότι η εσχατιά της παρακμής και του ψεύδους είναι πάρα πολύ κοντά και τα διδάγματα για την κοινωνία είναι πολλά και πολύ χρήσιμα. Μάθαμε όλοι ότι δεν υπάρχουν μάγοι, αλλά σκιτζήδες που αυτοσχεδιάζουν χωρίς να έχουν σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Πλην ενδεχομένως ενός σχεδίου "μπολιβοριανοποίησης" της Ελλάδας με ακραία φτωχούς και πένητες οι οποίοι θα καλούνται να ζήσουν το δικό τους... Survivor σε μια χώρα με νεοκομμουνιστικά απωθημένα σε ο,τιδήποτε δημιουργεί πλούτο, εισόδημα, θέσεις αξιοπρεπούς εργασίας, συγκράτηση των ανθρωπίνων εγκεφάλων. Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν σε μια νοοτροπία που προάγει ακόμη περισσότερο το μπαξίσι, το ρουσφέτι, το βόλεμα, τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τη... βρωμιά σε όλα τα επίπεδα.

Η αρρωστημένη αριστερή νοοτροπία της μεταπολίτευσης που έπληξε την επιχειρηματικότητα, διάβρωσε την ελληνική κοινωνία, ανέδειξε τη μετριότητα και τη φαυλότητα, προασπίστηκε την ανομία και τη... μαγκιά οδεύει προς το τέλος της μέσα από την ιδιότυπη συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το τέλος του ψεύδους και της πολιτικής απάτης πρέπει να είναι συντριπτικό. Πρέπει να... πεθάνει ο,τιδήποτε έθαψε επί δεκαετίες τα όνειρα και τις ελπίδες για να γίνουμε μια κανονική χώρα.

Αυτή η χώρα έχει επιβιώσει μέσα στους αιώνες των αιώνων μέσα από την εναλλαγή της εξυπνάδας με την... ανοησία. Τα τελευταία χρόνια του μνημονιακού σοκ είδαμε και πάθαμε πολλά. Τώρα, επέρχεται σιγά σιγά η επάνδος της χώρας σε κατάσταση ισορροπίας. Ο λαός αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει και κυρίως τι έπαθε πιστεύοντας τους αριβίστες, τους τυχοδιώκτες και τα πολιτικά τίποτα. Ήρθε η ώρα για να γυρίσουμε σελίδα και να γίνει η μεγάλη υπέρβαση. Να γίνουμε μια χώρα όπου η επιχειρηματικότητα θα αναδειχθεί στον βαθμό που πρέπει και οι ευκαιρίες για όλους θα πολλαπλασιαστούν. Κι όλα αυτά μέσα από ένα Κράτος που θα λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα των χωρών του αναπτυγμένου δυτικού κόσμου. Ας μην κλωτσήσουμε την ευκαιρία για μια γενναία πολιτική αλλαγή που θα βάλει τις βάσεις για να ξαναγίνουμε μια κανονική χώρα, αποβάλλοντας νοοτροπίες αφρικανικού τύπου και πρακτικές αριστερονεοκομμουνιστικής βλακείας...