Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ
Τρία χρόνια στην κυβέρνηση
Παρασκευή, 26/01/2018

"...Γνωρίζουμε ότι κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία είναι επιζήμια. Συνιστά ίσως και κάτι παραπάνω από κοροϊδία. Το βλέπουμε με το θράσος όταν μοιράζουν κοινωνικό μέρισμα 1,1 δισ. ευρώ σε δύο χρόνια έχοντας πάρει 7,5 δισ. ευρώ την τριετία 2015-2017 και έχοντας ανακοινώσει μέτρα άλλων 7 δισ. ευρώ για την περίοδο 2018-2020. Βεβαίως, για τους αθεράπευτα ηλίθιους δεν τρέχει τίποτα. Όταν δεν μπορείς και δεν ξέρεις να διαβάσεις τους προϋπολογισμούς του Κράτους πιστεύοντας στα χυδαία προπαγανδιστικά ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί καταδίκασαν μια ολόκληρη χώρα, ώστε να περιμένει δεκαετίες και με συνεχείς θυσίες για να επανέλθει στην απόλυτη κανονικότητα. Το χειρότερο είναι ότι αντί να εμφανίζονται ταπεινοί μπροστά στους Έλληνες και τον Ελληνισμό, έχουν το θράσος να λένε απίστευτα ψέματα, καθώς γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε πολίτες χαμηλής αντίληψης και μειωμένου καταλογισμού! Χώρια που κουνάνε το δάκτυλο, αγνοώντας ότι άλλα τρία δάκτυλα του χεριού δείχνουν τους ίδιους...

Το χειρότερο από αυτά που θα μείνουν στη χώρα όταν φύγει η σημερινή ξεδιάντροπη συμμορία είναι ο εκμαυλισμός συνειδήσεων με τα ψέματα και ο διχασμός της κοινωνίας με την αναβίωση ρητορικής που προσβάλλει ολόκληρο το έθνος. Κανείς δεν τους έχει μάθει ότι η Ιστορία έχει λύσει τις όποιες... εκκρεμότητες ή δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το ευαγγέλιο αναπαραγωγής των κομμουνιστικών ιδεών σαρώθηκε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ιδίως όταν κατέρρευσε το πρώην ανατολικό μπλοκ. Έχουν μάλιστα ξαμολήσει τα κάκιστα αμειβόμενα έμμισθα trolls τους και τις πληρωμένες πένες για να παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο. Είναι όλοι αυτοί που πριν από 4-5 χρόνια έκαναν λαϊκά δικαστήρια στις πλατείες, στοχοποιούσαν, εξύβριζαν, συκοφαντούσαν, χτυπούσαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το σύστημα που ανδρώθηκε στις πλατείες το 2011 φτάνοντας να σταματήσει μέχρι και παρελάσεις σε εθνικές επετείους, κρίνεται πλέον από την Ιστορία. Η οριστική... ετυμηγορία μετά από μερικά χρόνια θα τους κατατάξει στα μαύρα κατάστιχα της. Εκεί που έχουν θέσει οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι λαϊκιστές, οι εθνικοί υπονομευτές και οι βαθιά διεφθαρμένοι. Σήμερα είναι μέρα μνημοσύνου για τα ψέματα που είπαν όλοι αυτοί οι απίστευτοι τύποι. Ο "Τσιπροκαμμενισμός" είναι η χυδαιότερη μορφή πολιτικής έκφρασης που γνώρισε η Ελλάδα μετά την κατάρρευση της Χούντας. Ταυτόχρονα, αυτό το μνημόσυνο αποτελεί τον προάγγελο για τον... επικήδειο του "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού"! Είναι η χειρότερη μορφή πολιτικής ανωμαλίας που γνώρισε ο τόπος.

Αν σας φαίνονται υπερβολικά τα προαναφερόμενα, να έχετε στο μυαλό σας ότι πριν από μερικές ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, μιλώντας σε διάλεξη στο London School of Economics ανέφερε ότι χωρίς τα μνημόνια η χώρα θα χρεοκοπούσε. Ο κ. Χουλιαράκη λοιπόν έγραψε τον επικήδειο στον "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό", ξεφτιλίζοντας προσωπικά τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, όσους τους ψήφισαν τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 και βέβαια τα 3.500.000 πολιτών που σύρθηκαν σε ένα δημοψήφισμα-όνειδος για τη χώρα και την κοινωνία! Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε όταν θα φύγουν και κυρίως να... εμπνευστούμε ως λαός μπας και κάποια στιγμή σοβαρευτούμε και βάλουμε λίγο μυαλό"!

Aπόσπασμα από άρθρο του κ. Λουκά Γεωργιάδη. Απηχεί προσωπικές του απόψεις.