Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτικές Εκλογές
Επιτέλους…
Οι τοπικοί άρχοντες επέλεξαν για μία ακόμα φορά να πραγματοποιοήσουν τα όποια έργα τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές
Πέμπτη, 15/05/2014

Μπορεί οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση να μην έχουν ολοκληρωθεί καθώς απομένει ένας ακόμα γύρος, αλλά επιτέλους τελείωσαν (εντός ή εκτός εισαγωγικών) τα έργα οδοποιίας. Τον τελευταίο μήνα ολόκληρη η χώρα έμοιαζε με ένα μεγάλο εργοτάξιο. Τι ταλαιπωρία ήταν αυτή για τους οδηγούς, παρακάμψεις, αλλαγές πορείας,  αύξηση της μέσης κατανάλωσης, αλλά και τι ρύπανση για την ατμόσφαιρα στην κούρσα της κάλπης για τους υποψήφιους.

Όλα τον τελευταίο μήνα. Δρόμοι, πεζοδρόμια, λακκούβες, όλα να επισκευαστούν πρόχειρα. Το θέμα όμως είναι ένα. Ευχόμαστε αυτές οι εργασίες που έγιναν τον τελευταίο κυρίως μήνα, να έγιναν έχοντας σαν βάση σωστές μελέτες αλλά και χρήση υλικών. Να μην δούμε δηλαδή σε λίγες εβδομάδες, η άσφαλτος να «κυλάει», οι λακκούβες να αυξάνουν και οι παγίδες να πληθαίνουν.

Εάν συμβεί όμως αυτό, ειδικά αυτήν την εποχή που ο Έλληνας στενάζει από την κρίση, θα πρέπει  κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες. Δεν είναι σε θέση πλέον ο Ελληνικός λαός να πληρώνει για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όλα να πηγαίνουν στο βρόντο. Οι ευθύνες εάν υπάρξουν θα πρέπει να αποδοθούν. Τα έργα οδοποιίας έχουν «ονοματεπώνυμο».