Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Oι σύμβουλοι και ο ρόλος τους
Τρίτη, 30/06/2020

Σε κάθε υπουργό και υφυπουργό σημαντικό ρόλο παίζουν οι σύμβουλοι. Πως τους ενημερώνουν και πως αξιολογούν τις εκδηλώσεις  που άπτονται των καθηκόντων τους. 

Οι σύμβουλοι λοιπόν του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, δεν χειρίστηκαν έξυπνα το θέμα της εξαγγελίας που έχει να κάνει με τη δημιουργία Οργανωτικής Επιτροπής για τη «Διεκδίκηση και Διεξαγωγή Μεγάλων Διοργανώσεων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού».

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, διοργανώθηκε εκδήλωση στο  Πλακόστρωτο του αρχιτέκτονα Δημήτρη Πικιώνη στο Διόνυσο  με θέα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με τον υφυπουργό να εξαγγέλλει μόνο μπροστά στις κάμερες της ΕΡΤ και των συναδέλφων του ΑΠΕ την πρόθεσή του για σύσταση της επιτροπής. 

Δεν ήταν προσκεκλημένοι σε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμός στη χώρα μας, που δυστυχώς λόγω αναποτελεσματικών διοικήσεων χάθηκε το ράλι Ακρόπολις από τα μεγάλα σαλόνια του WRC, εκπρόσωποι του Τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του αυτοκινήτου καθώς οδηγοί/συνοδηγοί οι οποίοι έχουν γράψει λαμπρή ιστορία στο ράλι Ακρόπολις, όπως επίσης και οι θεσμοί.   

Αλλά αυτό το οποίο προκύπτει είναι ότι ο υφυπουργός μάλλον δεν έχει σωστούς συνεργάτες. 

Αυτοί που τον συμβουλεύουν θα πρέπει να μάθουν ποια είναι τα σωστά βήματα μιας τόσο σημαντικής εκδήλωσης.

Μιας εκδήλωσης που θέμα, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει το αυτοκίνητο και τους αγώνες, σε μια ξεχωριστή στιγμή όπως την εξέφρασε ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης με φόντο τον Ιερό Βράχο.

Ένα σημείο σταθμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρα μας, όπου  η φωτογραφία με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να ξεκινούν κάτω από την Ακρόπολη έκανε το γύρο του κόσμου προβάλλοντας την πανέμορφη κατά τα άλλα Ελλάδα στις τέσσερις γωνίες της Γης.