Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Eλλάδα γύρισε σελίδα
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος
Δευτέρα, 06/07/2015

Νέα εποχή ξεκίνησε για τη χώρα μας και είναι επιτακτική πλέον ανάγκη η ταχεία επαναλειτουργία των τραπεζών και της αγοράς. 

Άλλος χρόνος δεν πρέπει να χαθεί. 

Οι όποιες κινήσεις πρέπει να είναι πλέον γρήγορες και αποτελεσματικές. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συνθήκες απαιτούν τα λόγια να είναι λίγα και μεστά ενώ οι πράξεις «μεγάλες» που θα επαναφέρουν το χαμένο χαμόγελο στα πρόσωπα των συμπολιτών μας. 

Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι αυτό, αλλά αυτός είναι ο στόχος. 

Η Ελλάδα είναι αναγκαίο να βρει το ρυθμό της, άμεσα, γρήγορα, πολύ γρήγορα καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εποχή των αδειών,  που η δυνατή μας «βιομηχανία», αυτή του τουρισμού δοκιμάζεται και όπως λέει ο σοφός λαός μας «μέρα που περνάει, δεν ξαναπερνάει»    

 Εδώ χρειάζεται συσπείρωση και διεκδίκηση του καλύτερου προγράμματος για την Ελλάδα και για τους πολίτες αυτής της πανέμορφης κατά τα άλλα χώρας μας, με το απέραντο γαλάζιο να «μιλάει» διαφορετικά στις καρδιές μας, αλλά και στις καρδιές των τουριστών που έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας. . 

Εν αναμονή λοιπόν καλύτερων ημερών μέσα από ένα πλαίσιο ανασύνταξης και ανάπτυξης.  

Φυσικά, η έννοια της ανάπτυξης είναι ότι καλύτερο σε θεωρία έχει υπάρξει στη χώρα μας, καθώς εδώ και χρόνια δεν έχει γίνει ούτε ένα αναπτυξιακό βήμα . 

Και πώς να γίνει όταν για τους επιχειρηματίες η τρομερή γραφειοκρατία αλλά και η εφορία που θέλει να είναι συνέταιρος σε κάθε επιχείρηση, αποτελούν κόκκινο πανί.