Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μεγάλη ξεφτίλα!!!
Ρόδα είναι και δεν... γυρίζει
Παρασκευή, 30/12/2016

Μεγάλες δηλώσεις και μεγάλα σχέδια. Όλα για το καλό των δημοτών.  Η περιβόητη ρόδα στο Σύνταγμα με τις δωρεάν βόλτες ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μάλλον ήταν ένα απλό πυροτέχνημα.

Βιαστικές αποφάσεις . Χωρίς εγκρίσεις. Χωρίς προβλέψεις. Μπορεί ο Καμίνης να άναψε το πράσινο φως για την εγκατάσταση της ρόδας στο κέντρο του Συντάγματος, αλλά κάποιοι άλλοι είχαν χειριστεί τις λεπτομέρειες.

Από την αρχή δεν κάθισε καλά το σχέδιο με την Ρόδα. 

Που ακούσθηκε να στηρίζεται όλο αυτό το «θηρίο» πάνω σε παλέτες. Μάλλον πρόχειρες αποφάσεις ήταν αυτά με τη Ρόδα. 

Έγκριση για να λειτουργήσει δεν δόθηκε ποτέ. Κάτι είπαν ότι αν θα δοθεί θα αργήσει αρκετά. Θα περάσουν οι γιορτές. Αλλά τότε θα υπάρχει το σχετικό εισιτήριο. 

Μεγάλο το σκάνδαλο. Ένα φιάσκο που  δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Λέγεται ότι η μεταφορά του και η εγκατάστασή του κόστισε 185.000 ευρώ. Αν είναι αλήθεια τότε θέλουν όλοι κρέμασμα αφού αρκετοί βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν έχουν ούτε πάνες για τα μωρά.

Ο δήμαρχος της Αθήνας μπροστά στο  διασυρμό αφού τελευταία πέφτει από αστοχία σε αστοχία, ζήτησε  να ξηλωθεί η Ρόδα και να αποδοθούν ευθύνες.

Να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί το εξιλαστήριο θύμα. Θα είναι όμως αυτός που ευθύνεται για το φιάσκο η θα την πληρώσει κάποιος άλλος που την ρόδα την είδε στημένη στο Σύνταγμα.

Πάντως η Ρόδα στήθηκε χωρίς να υπάρχει πιστοποιητικό ασφαλείας. Ο εισαγγελέας τι λέει για το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο; 

Koulouvaxata !!!!!