Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Koρινθιακή σταφίδα
Παρασκευή, 18/03/2022

 

          Ο εγκληματίας πολέμου Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία για να την... αποναζιστοποιήσει! Ρίχνει πυραύλους και βόμβες, αλλά φταίνε οι Ουκρανοί που ανθίστανται! Ο Ζελένσκι αντιστέκεται και προκαλεί περισσότερους θανάτους στον λαό του, γιατί έχει το... θράσος να μάχεται απέναντι στον εισβολέα! Τι ζούμε...

          Ο Καγκεμπίτης Πούτιν θέλει να μετατρέψει τη Ρωσία σε μια χώρα με πλήρως τσαρικά χαρακτηριστικά, ενώ κάποιοι εν Ελλάδι νοσταλγοί του κομμουνισμού, πιστεύουν μέσα στην πολιτική τους... μαστούρα, ότι θα επαναφέρει το... σφυροδρέπανο! Οι δε τύποι του ακροδεξιού υποκόσμου, πιστεύουν ότι είναι ένας δικτάτορας, ο οποίος... λείπει από τις δυτικές κοινωνίες και από τη χώρα μας! Τα δύο άκρα συναντιούνται. Δυστυχώς, κοντά τους συνασπίζεται ένα πολύ σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού. Μιλάμε για εκείνους που θεωρούν ότι λόγω κοινού θρησκεύματος, είμαστε πιο κοντά με τους Ρώσους. Το γεγονός ότι οι Ουκρανοί είναι επίσης Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είναι μια... λεπτομέρεια, που την προσπερνούν.          Αυτοί που επικαλούνται το ομόδοξον με τη Ρωσία, ανήκουν στο δεξιό άκρο. Από Καμμένο και Βελόπουλο, μέχρι Κασιδιάρη και.. ανεμβολίαστους ψεκασμένους. Όσοι δεν τα έχουν... καλά με τα θρησκευτικά, ανακαλούν στη μνήμη τους τον κομμουνιστικό "παράδεισο" της Σοβιετίας και ονειρεύονται τις αβάντες και τις υπόγειες διαδρομές με τον εδώ αριστερό... χυλό. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Βαρουφάκης, ΛΑΕ και... λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, δεν μπορούν να πάνε κόντρα στο DNA τους. Γι αυτούς, ό,τι και να συμβεί, ισχύουν τα εξής: "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".

          Η εισβολή του Βλαδίμηρου και οι θηριωδίες στην Ουκρανία, αποτελούν την τελευταία φάση της πλήρους αποδόμησης των ιδεοληπτικών και των "ψεκασμένων". Ξεκίνησαν από τις πλατείες με τα μνημόνια, επανήλθαν στο προσκήνιο στιγματίζοντας τις μάσκες και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και τώρα στα... μουλωχτά επικροτούν την κίνηση Πούτιν για να τα κάνει... Ουκρανία όλα! Όσο για τα "τρολ" του Διαδικτύου, η έλλειψη φαιάς ουσίας και η φρασεολογία, δεν έχουν... πάτο. Δεν μπορούν να σκεφτούν ότι η ανοικοδόμηση της Ελλάδας μετά τον ναζισμό και τον Εμφύλιο (όπου η ΕΣΣΔ είχε κυρίαρχο ρόλο μέσω του Ιωσήφ... ) έγινε με λεφτά από το Σχέδιο Μάρσαλ. Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι επί 40 χρόνια λαμβάνουμε τεράστιους οικονομικούς πόρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέσσερα "πακέτα" ΕΣΠΑ, τα οποία πήραμε, ένα νέο που έχει αρχίσει και "τρέχει" και ένα επιπλέον πακέτο μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Λεπτομέρειες...

          Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και αυτό φαίνεται από όλους αυτούς που έχουν την ελευθερία της γνώμης. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, να σπάνε ό,τι θέλουν, να καίνε ό,τι θέλουν! Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία, η οποία έχει εξελιχθεί σε μια συγκεκαλυμμένη αναρχία. Είναι μια κατάσταση απροκάλυπτης φασιστικής αντίληψης που ταυτίζεται με το ακραίο. Με δικτάτορες (είτε... καλούς, είτε... κακούς), με τρομοκράτες και πάει λέγοντας. Γι αυτό βλέπουμε το ένα και το άλλο άκρο, να βυσσοδομούν, να χτυπιούνται και να εμφανίζονται στο μέγιστο της υστερίας τους. Απολαμβάνουν την ελευθερία της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας και μπορούν να εκφράζονται όπως θέλουν. Βέβαια, σε αυταρχικά κράτη, τα συγκεκριμένα... μαγκάκια, θα έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο και παρέα με τις κότες! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

          Την Πέμπτη, είδε το φως της δημοσιότητας, μια δημοσκόπηση του περιοδικού Politico, σύμφωνα με την οποία το 34% των Ελλήνων... κατανοεί την εισβολή του Πούτιν! Το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την ελεύθερη και δημοκρατική Ευρώπη. Δεν ξέρουμε αν αυτοί οι... συμπολίτες μας, θα δικαιολογούσαν μια εισβολή του Ερντογάν σε ελληνικό έδαφος... κατανοώντας τους... λόγους του Σουλτάνου, οι οποίοι προφανώς θα ήταν... αληθοφανείς. Κάποιοι εξ αυτών, ίσως να έλεγαν ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε και να παραδοθούμε αμαχητί. Μπορεί να επικαλεστούν τα 368 χρόνια Οθωμανικής κυριαρχίας, για να πουν ότι ούτως ή άλλως, κάποτε ήμασταν μια επαρχία της Αυτοκρατορίας. Αυτό δεν λένε πολλοί για την Ουκρανία; Ότι ήταν κομμάτι της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και καλά κάνει ο Πούτιν που θέλει να την προσαρτήσει; Κάποιοι άλλοι θα περίμενα βοήθεια από τη Ρωσία, για να πάρουμε και την Πόλη! Η... εγκεφαλοπάθεια στα καλύτερα της!

          Ένας ανεκδιήγητος αρχηγός κόμματος, δήλωσε τις προάλλες ότι στο μάθημα της Γεωγραφίας διδασκόμασταν πως η Ουκρανία δεν είναι Ευρώπη, άρα, δεν υπάρχει λόγος να θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ! Όταν η Γεωγραφία δείχνει άλλα πράγματα και οι Ουκρανοί θέλουν να μπουν στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια και στο ΝΑΤΟ, τότε τι να πούμε; Δια της πλαγίας, μας... διαβεβαίωσε πόσο Πουτινόφιλος είναι. Ακούς εκεί, οι Ευρωπαίοι Ουκρανοί, να θέλουν να μπουν στην Ευρώπη! Ανήκουστα πράγματα! Αλλά, στον εγκέφαλο αυτού του πολιτικού όντος υπάρχει ο λατρεμένος δικτάτορας! Αν του έχει υποσχεθεί ότι θα του δώσει επιστολές, σαν αυτές του Ιησού, τότε πάμε... πάσο! Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!

          Προ ημερών μια καλλιτέχνιδα του κουλτουριάρικου αριστερού... πενταγράμμου, τραγούδησε για τους ανθρώπους! Με χιλιάδες άμαχους και αμυνόμενους νεκρούς Ουκρανούς, η κοπέλα αυτή δεν ήθελε να έρθει κόντρα με τη συνείδηση της. Ψέλλισε κάτι για Ειρήνη, αλλά δεν τόλμησε να δείξει τον εγκληματία που επέβαλε τον πόλεμο. Έβαλε στο μίξερ, όλα τα "συστατικά" (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και λίγο.... Ρωσία), τραγουδώντας για τον... άνθρωπο και "για τους λαούς που πρέπει να ζήσουν ειρηνικά" και άλλα τέτοια αριστερά τσιτάτα! Άραγε αυτή η κοπέλα αν γινόταν ένα ντου της Τουρκίας στην Ελλάδα, τι θα έκανε; Συναυλία για τον... άνθρωπο; Θα έφευγε στο εξωτερικό; Θα δήλωνε υποταγή στον δυνάστη της; Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά. Ας την αφήσουμε και αυτήν βυθισμένη στην απύθμενη αριστερή μακαριότητα της, αφού πούμε ότι κανένας δεν θέλει τον πόλεμο, αλλά όταν σου επιτίθεται ο άλλος, υπάρχει η αδήριτη ανάγκη να αμυνθείς για να σώσεις τον εαυτό σου, την οικογένεια σου, τον λαό σου, τις αξίες σου και τις αρχές.

          Και πάμε τώρα σε έναν άλλον ανεκδιήγητο τύπο, ο οποίος... μάλωσε την κυβέρνηση μέσα από τη Βουλή, γιατί έστειλε επιθετικό υλικό στην Ουκρανία! Όπως είπε, θα έπρεπε να στείλουμε σταφίδα! Προφανώς ο τύπος αυτός θα έχει κάποιους δικούς του ανθρώπους να εξυπηρετήσει, αλλά, από την άλλη και έτσι να έχουν τα πράγματα, ακούγοντας βουλευτή να λέει τέτοιες ανοησίες, απλά σταυροκοπιέσαι. Μιλάμε για ουρανομήκη ανοησία για να μην γράψουμε καμιά... βαριά κουβέντα. Και αυτόν τον εθνοπατέρα, τον ψήφισαν κάποιοι και τον έστειλαν στη Βουλή για να τον πληρώνουμε!      Τρομάζει κάποιος και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να είναι ένας παράγοντας που ίσως λάμβανε αποφάσεις σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Έλα... σταφίδα στην... Κόρινθο! Βέβαια, αν κάποιος πολίτης μιας δυτικής χώρας, άκουγε αυτήν την απύθμενη και ουρανομήκη... κουταμάρα, θα έκανε άλλες σκέψεις. Για παράδειγμα, αν ήταν Βέλγος, θα σκεφτόταν ότι σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα, θα μας έστελνε... Λαχανάκια Βρυξελλών. Αν ήταν Γερμανός από τη Φρανκφούρτη, θα μας έστελνε... λουκάνικα Φρανκφούρτης και πάει λέγοντας. Πάντως εδώ που τα λέμε, ο εκλεγμένος βουλευτής που μίλησε για την αποστολή... σταφίδας στους Ουκρανούς, ίσως  να είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο αποξήρανσης της, έτσι ώστε με... φυσοκάλαμα να τις εκτοξεύουν οι Ουκρανοί προς τους Ρώσους, για να τους βγάλουν τα... μάτια! Επιπλέον, αν ήθελε να έχει μεγαλύτερη... απήχηση, θα έπρεπε να ζητήσει την αποστολή διαφόρων ελληνικών προϊόντων, όπως Καρότα Βοιωτίας, Πατάτες Αγίου Θωμά, Τσαλαφούτι Αγράφων, Αγγούρια Καλυβιώτικα, Ρόδια Ερμιόνης, Φιστίκια Αιγίνης και πολλά άλλα τέτοια... αμυντικά "όπλα" που διαθέτουμε ως χώρα! 

          Μετά απ΄ όλα αυτά τα... παρατράγουδα, ας πάμε στο δια ταύτα, το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό. Όταν το 34% των Ελλήνων δείχνουν κατανόηση για έναν αδίστακτο φονιά σαν τον Πούτιν, όταν ένας ανόητος πολιτικός αρχηγός θεωρεί ότι η Γεωγραφία υπερισχύει της βούλησης ενός λαού να ενταχθεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, όταν ένας...  τιτανοτεράστιος αριστερός βουλευτής προτείνει την αποστολή σταφίδας στην Ουκρανία για να... αμυνθεί ο πληθυσμός και όταν μια αριστερή τύπισσα του καλλιτεχνικού χώρου δίνει συναυλία για τον... άνθρωπο την ώρα που χάνονται χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, τα πράγματα είναι εξόχως σοβαρά. Γιατί; Η εξήγηση είναι απλή. Αν ένας αντίστοιχος... Ερντογανο-Πούτιν απειλήσει τις ζωές μας, τις αξίες μας, τη γη μας, τις περιουσίες μας και το μέλλον μας, όλοι αυτοί οι τύποι, θα είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που εκ των έσω θα έχουν υπονομεύσει την ύπαρξη μας, ως λαού. Και αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Μοιάζει με ένα ανθρώπινο σώμα που κατά το 1/3 έχει γεμίσει καρκινικούς όγκους και παρουσιάζει συνεχείς μεταστάσεις...